vrijdag, 11. december 2009 - 15:57

Zoektocht Gouden Envelop klaar

De campagne Zoek de Gouden Envelop, om jongeren te interesseren voor de provinciale Jongerenwebsite www.jouwzeeland.nl, is ten einde gekomen. Twee groepen jongeren hebben de zoektocht naar de Gouden Envelop voltooid en een mooie prijs gewonnen.

De afgelopen maanden zijn jongeren op zoek gegaan naar twaalf enveloppen die verspreid in Zeeland lagen. Iedere envelop bevatte een letter die samen het woord Provinciehuis vormden. De afgelopen week kwamen vijf groepen jongeren (die het woord gevonden hadden) naar het
Provinciehuis om een kans te maken op de hoofdprijs van de Enveloppenactie: de Gouden Envelop.

Om die envelop te bemachtigen moest nog een laatste opdracht gemaakt worden: Geef JouwZeeland vorm, laat zien wat Zeeland voor jullie betekent.

Twee groepen jongeren zijn ook deze laatste uitdaging aangegaan en hebben creatieve inzendingen ingeleverd: een filmpje en een maquette. De jury vond ze allebei even goed en daarom hebben beide
groepen een Gouden Envelop gewonnen.

De jongeren halen zaterdag 12 december tijdens de Jongerendag in Ovezande hun prijs op. Dan wordt bekend gemaakt wat ze hebben gewonnen.

De prijswinnaars die een maquette Zeeuwse kust hebben gemaakt:
Eunice Kassa, Christine Roelofsen, Sophie de Waal, Suzan Cloosterman, Marieke Hollestelle en Marije Albach.

De prijswinnaars die een filmpje hebben gemaakt: Marente Smit, Janice Dekker, Nena van Flierenburg, Rosanne Abrahamse, Didier Michielse, Steven Aarnhoutse, Matthijs Sturm, Tessa van Sluis, Margriet Meijer en Mark Wisse.
Provincie:
Tag(s):