donderdag, 30. juli 2009 - 12:10

Zorggroep Almere waarschuwt voor nepmedewerkers

Almere

Zorggroep Almere waarschuwt met klem voor onbekenden die zich uitgeven voor medewerker van de Zorggroep. Tot nu toe zijn twee gevallen bekend, met dezelfde werkwijze: een vrouw komt bij een klant van de Huishoudelijke Verzorging en zegt dat de vaste hulp van de klant ziek of met vakantie is, en dat zij gaat vervangen.

Zorggroep Almere adviseert haar klanten om de huishoudelijke hulp altijd naar het legitimatiebewijs van de Zorggroep te vragen, en niemand binnen te laten zonder legitimatiebewijs. Medewerkers van Zorggroep Almere, ook vakantiekrachten van de Huishoudelijke Verzorging, hebben allemaal een dergelijk legitimatiebewijs.

Zorggroep Almere benadrukt daarnaast dat, als de vaste hulp niet kan komen in verband met ziekte of vakantie, de klant daarover vóóraf door medewerkers van de Huishoudelijke Verzorging wordt geïnformeerd. De klanten horen altijd wie komt vervangen en wanneer dat plaats vindt.
Wanneer klanten twijfelen of een vervanger inderdaad een medewerker van de Zorggroep is, kunnen zij dit controleren door naar de Zorglijn te bellen: 0900 - 7755777.
Provincie:
Tag(s):