maandag, 1. maart 2010 - 22:36

Aandacht voor zaak docente Mullens in Opsporing Verzocht

Spaubeek

Het programma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 2 maart opnieuw aandacht aan het onderzoek naar de moord op de lerares Marie-José Mullens uit Spaubeek.
Het stoffelijk overschot van de 56-jarige docente werd op 15 mei van vorig jaar in de badkuip aangetroffen na een brand in haar woning.

In november werden twee verdachten voor deze moord aangehouden. Inmiddels is één verdachte, een 25- jarige man uit Sittard op vrije voeten gesteld. De andere, een 41-jarige man uit Geleen, zit nog steeds vast.

In de uitzending wordt een foto getoond van een paar handschoenen. Deze handschoenen zijn gevonden in een auto, waarin de verdachte reed. Deze auto bleek in België te zijn gestolen. 


Verder wordt er in de uitzending ook aandacht besteed aan de gewapende overval op een bank in Stramproy op 18 december vorig jaar. Daarnaast zal de reconstructie van de overval in Roermond aan de Heinsbergerweg wederom getoond worden en zal er nogmaals aandacht gevraagd worden voor de overval aan de Boerhaavestraat in Venlo.
Provincie:
Tag(s):