maandag, 11. januari 2010 - 9:07

Aangepaste dienstregeling Q-buzz

Groningen

De meeste bussen van Q-buzz rijden vandaag weer volgens dienstregeling. Wel moeten reizigers rekening houden met vertraging als gevolg van gladheid op de weg of door de ochtendspits.

Een paar lijnen zijn echter uitgevallen. Door de sneeuwduinen is de weg N983 tussen Wehe den Hoorn en Aduard afgesloten. Dit betekent dat lijn 35 zijn normale route niet kan rijden en komt te vervallen.

Reizigers uit Aduard kunnen gebruik maken van de lijnen 11, 39, 637 die halteren bij de halte Carpoolplaats aan de Frieschestraatweg.

Voor reizigers uit Oldehove gaat er een bus pendelen tussen Oldehove en Winsum station. De bus gaat via Ezinge, Feerwerd en Garnwerd richting Winsum. Als de N983 weer vrijgegeven wordt zullen we de dienstregeling voor lijn 35 weer hervatten.

En door de slechte toestand van de wegen tussen Uithuizen en Loppersum heeft Q-buzz ook het vervoer op de lijnen 62/662 moeten staken.

Update
De weg tussen Wehe den Hoorn en Aduard is schoongemaakt en weer opengesteld voor het verkeer. Dit betekent dat lijn 35 weer volgens de dienstregeling gaat rijden. Enige vertraging in verband met de gladheid is nog wel mogelijk.
Provincie:
Tag(s):