dinsdag, 20. april 2010 - 20:14

Aanhoudingen na schietpartij

Breda

De politie hield dinsdagnacht twee verdachten aan in verband met een schietincident dat vorige week maandagavond plaatsvond in de Wensel Cobergherstraat. Op de avond van het incident werden er al drie aanhoudingen verricht.

Het schietincident vond rond 22.30 uur plaats bij een flat in de Wensel Cobergherstraat. Een omwonende meldde dat er op straat werd geschoten en daarbij zouden de inzittenden van twee auto's betrokken zijn. Er vielen geen gewonden.
De politie kon de inzittenden van een van de auto's aanhouden. De twee broers van 22 en 23 jaar uit Westervoort en de 18-jarige vrouw uit Arnhem. De verdachten zijn ingesloten en verhoord en enkele dagen later in vrijheid gesteld. Ze blijven verdachten in deze zaak.
Aan de hand van onderzoek van de politie werden dinsdag nog twee aanhoudingen verricht. De 21-jarige en 23-jarige Bredanaar werden in de woning van een van de verdachten aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie heeft bij beide verdachten een huiszoeking gedaan.
De politie sluit meerdere aanhoudingen in verband met dit schietincident niet uit.
Provincie:
Tag(s):