vrijdag, 12. maart 2010 - 13:23

Aanhoudingen voor huizelijkgeweld

Veendam

De politie heeft donderdagavond in Veendam en Winschoten de handen vol gehad aan twee verschillende huiselijk geweldzaak. Bij de meldkamer kwam aan het eind van de middag een melding dat een 23-jarige inwoonster van Veendam werd bedreigd met een bijl door haar ex die eveneens uit Veendam komt.

De man was eerder ook al bij de woning geweest en had een ruit en een aquarium vernield. De verdachte was na beide incidenten weggegaan. Op het moment dat agenten bij de 24-jarige vrouw het verhaal aanhoren, kreeg zij een telefoontje dat op het adres van haar nieuwe vriend een auto was aangereden. De geramde auto zou in een tuin tot stilstand zijn gekomen. De kentekenplaat van het voertuig van de 23-jarige Veendammer lag ernaast. De verdachte werd niet veel later in zijn woning aangehouden. Hij is ingesloten.

In Winschoten heeft de politie donderdagavond twee personen aangehouden. Een 33-jarige beschonken man waarschuwde zijn buren dat hij zijn partner iets had aangedaan. Bij aankomst van de politie bleek de Winschoter zelf gewond aan zijn gezicht. Van de vrouw (33) ontbrak elk spoor. De politie stelde in de woning een onderzoek in. Uiteindelijk bleek dat de vrouw naar een ander adres was gevlucht. Zij was ook gewond aan haar gezicht. Omdat niet duidelijk is wat zich precies heeft voorgedaan, zijn beide personen aangehouden.
Provincie:
Tag(s):