zaterdag, 27. maart 2010 - 10:43

Aanrander betast vrouwen, mogelijk meer vrouwen slachtoffer

Groningen

De politie is op zoek naar getuigen van twee aanrandingen, die donderdagnacht op twee locaties hebben plaatsgevonden. De politie sluit niet uit dat meer vrouwen het slachtoffer zijn geworden van deze aanrander.

Op donderdag 26 maart 2010, omstreeks 01.45 uur, werd een 22-jarige vrouw uit Groningen in de Lodewijkstraat in Groningen door een onbekende man van achteren benaderd en onzedelijk betast. Nadat de vrouw de aanrander van zich had afgeduwd rende hij lachend weg

Tweede incident

Ook meldde zich bij de politie een 19-jarige vrouw uit de stad. Zij had in dezelfde nacht een soortgelijke situatie meemaakt. Zij liep over de spoorbrug tussen het hoofdstation en de Achterweg. Ook zij werd door een onbekende man onzedelijk betast.

De politie denkt dat beide vrouwen vermoedelijk met dezelfde man te maken hebben gehad. Het signalement kwam namelijk exact overeen.

Signalement

De aanrander is een blanke man van ongeveer blanke man 25 a 30 jaar oud, 1.85/1.90 m, tenger postuur, opvallend grote mond en was gekleed in een lichte jas, blauwe broek.

Oproep

Het kan zijn dat meerdere vrouwen het slachtoffer zijn geworden van deze man, maar hiervan geen melding hebben gedaan, omdat er verder niets is gebeurd. De politie is op zoek naar getuigen en informatie. Getuigen of nieuwe slachtoffers kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):