vrijdag, 13. augustus 2010 - 20:18

Agenten halen huilende naakte Fransman van straat

Breda

Vrijdagmorgen omstreeks 06.00 uur troffen agenten op de Havermarkt een 36-jarige vrijwel naakte Fransman die met zijn auto tegen twee paaltjes was gereden. De Fransman stapte na de aanrijding uit en gaf een toevallige passant een trap. Daarna barstte hij uit in een huilbui. De politie arresteerde de man die onder invloed van alcohol en drugs bleek te zijn.

Eerder had de politie al een melding over de verwarde Fransman gekregen van marktkooplieden die op de Grote Markt aan het opbouwen waren.

Zij belden door dat de man stond te schreeuwen en te zwaaien met zijn armen. Daarna was hij in zijn auto gestapt en met piepende banden weggereden in de richting van de Reigerstraat en tegen de richting in naar de Havermarkt gereden, waar hij zijn auto tegen twee paaltjes klem reed. Hij was op zijn sokken na geheel naakt. De agenten hebben de man aangehouden. Onderweg bleef hij in de Franse taal luidkeels zingen en roepen. Hij is met een tolk gehoord. Tijdens het verhoor gaf hij aan alcohol en LSD gebruikt te hebben. Hij is beoordeeld door de Crisisdienst. Er was geen aanleiding volgens hen om deze man op te nemen. Hij is daarop in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):