maandag, 11. oktober 2010 - 14:02

Alcomobilist verdwenen na eenzijdig ongeval

Poortvliet

Zondag rond middernacht heeft een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden op de Bram Groenewegeweg in Poortvliet. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Een 40-jarige man uit de gemeente Tholen reed over voornoemde weg toen hij in de berm geraakte met zijn auto. De man kreeg zijn auto niet meer de weg op en belandde in een sloot.

Door een omstander is de man van de plaats van het ongeval opgepikt en naar huis gebracht. Daar is hij later door de politie opgehaald en overgebracht naar het politiebureau. Hier is hij gehoord, omdat het in Nederland verboden is om een ongevalsplaats te verlaten zonder je identiteit achter te laten.

De man heeft ook een blaastest moeten afleggen. Hieruit bleek dat hij meer dan drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen door de politieagenten en de man krijgt een proces-verbaal voor het verlaten van een ongevalsplaats.

In zijn verklaring zei de man dat hij dacht dat de vermoedelijke oorzaak van het ongeluk was dat hij aan de knop van zijn autoradio aan het draaien was.
Provincie:
Tag(s):