vrijdag, 21. mei 2010 - 15:06

Almere informeert ouders rondom zedendelict Vondelstraat

Almere

0p vrijdag 14 mei vond er een zedenmisdrijf plaats in de omgeving van de Vondelstraat en het bedrijventerrein Hollandse Kant. Twee minderjarige kinderen werden het slachtoffer. De politie is direct een grootschalig onderzoek gestart.

De gemeente en politie nemen deze zaak zeer serieus. In totaal zijn er twintig rechercheurs en andere specialisten ingeschakeld die hieraan werken.

Bekend is tot nu toe dat een nog onbekende man tussen 17.00 en 18.30 uur in de omgeving van de Vondelstraat en de bosschages tussen de Vondelstraat en het bedrijventerrein Hollandse Kant bij twee minderjarigen seksuele handelingen heeft verricht. Direct na de melding heeft een uitgebreid sporenonderzoek en buurtonderzoek plaatsgevonden.

De gemeente heeft vandaag de ouders in deze buurt een brief gezonden over dit misdrijf. In deze brief worden de ouders ook opgeroepen om goede afspraken te maken met hun kinderen.

Mocht u tips of informatie hebben dan kunt u dit doorgegeven via 0900-8844. Vraagt u dan naar TGO 30 van de districtsrecherche Zuid. Desnoods geeft u anoniem informatie door via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):