dinsdag, 3. augustus 2010 - 18:18

Ameland nieuws op de iPhone

Hollum

Persbureau Ameland heeft een iPhone applicatie laten ontwikkelen waar het Ameland nieuws en meer informatie over het eiland op te raadplegen is. Sinds 2 augustus kunnen Amelandliefhebbers de app Ameland Actueel op de hun smartphone laden.

Volgens Jeanet de Jong van Persbureau Ameland hoeft de eilandliefhebber met deze app “niks meer over Ameland te missen.” Niet alleen het nieuws, maar ook de agenda en locaties op het eiland zijn te raadplegen, net als de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland. De Jong: “Met de Ameland Actueel applicatie heb je altijd en overal het Ameland nieuws bij de hand. Waar je ook bent kun je genieten van de wetenswaardigheden en de activiteiten op het eiland. Wie speurt tussen de rubriekadvertenties kan op het eiland ook nog eens verrassende koopjes vinden.”
Behalve bezienswaardigheden staan er vele bedrijven in de app. De gebruiker kan bijvoorbeeld een restaurant aanklikken, op de kaart van Ameland zien waar het restaurant ligt en ook nog eens direct bellen om een tafeltje te reserveren.
Provincie:
Tag(s):