woensdag, 15. september 2010 - 21:44

Annette Timmer stopt met presenteren

Assen

Annette Timmer stopt met de presentatie van het nieuws en diverse andere programma’s bij RTV Drenthe.

Sinds de eerste uitzending van Radio Drenthe, januari 1989, was zij een vertrouwde stem van de regionale omroep en toen TV Drenthe in april 1995 met uitzenden begon, werd zij ook een bekend gezicht. Maar na ruim 21 jaar heeft ze binnen RTV Drenthe een andere functie, die van communicatieadviseur.

Annette: “ik heb al die jaren met veel plezier mijn werk gedaan, veel meegemaakt. Ik voel me vergroeid met RTV Drenthe. Als communicatieadviseur kan ik nu mijn ervaring als programmamaker en presentator en mijn kennis van de organisatie en ons uitzendgebied goed gebruiken om RtV Drenthe duidelijker te profileren.

RTV Drenthe staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk. In november komt de nieuwe directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk, maar al eerder zal de kijker en luisteraar merken dat we nieuwe wegen inslaan. Vanaf 4 oktober presenteert RtV Drenthe zich nadrukkelijk op een nieuwe, frisse manier.

Vrijdag 1 oktober a.s.is mijn laatste nieuwsuitzending op TV. Ik blijf wel de radio-uitzending van De Literaire Hemel presenteren en de jaarlijkse Dodenherdenking op 4 mei. En ik geef presentatietraining aan collega’s. Maar ik ga me vooral richten op het communicatiebeleid. De functie is nieuw bij RTV Drenthe. Ben ik weer de eerste. De tijd was rijp voor deze stap in mijn carrière. Een mooie kans mijn kwaliteiten op een andere manier in te zetten voor deze omroep”.
Provincie:
Tag(s):