maandag, 18. januari 2010 - 20:41

Audi A4 allroad Pro Line Business en Audi A4 Business Edition

Aan het begin van het nieuwe jaar heeft Audi het leveringsprogramma van de A4-serie uitgebreid met twee nieuwe uitvoeringen. Beide auto’s zijn bijzonder compleet uitgerust én extra aantrekkelijk geprijsd. De Audi A4 allroad Pro Line Business biedt een rijke standaard uitrusting voor een attractieve meerprijs. De Audi A4 Business Edition is zeer compleet uitgerust zónder dat daarvoor extra hoeft te worden betaald.

De Audi A4 allroad is met zijn stoere uiterlijk en zijn permanente quattro-vierwielaandrijving een representatieve verschijning die onder alle omstandigheden goed uit de voeten kan. Met de extra complete uitrusting in de Pro Line Business-uitvoering kunnen bestuurders van de A4 allroad nu bovendien rekenen op metallic- of pareleffectlak, een anti-diefstalalarm, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, een Audi-soundsysteem, een MMI-navigatiesysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en telefoonvoorbereiding. Dit alles wordt geleverd voor een meerprijs van slechts € 1.495,--.

Audi A4 Business Edition

De Audi A4 Business Edition is gebaseerd op de Audi 2.0 TDI en is leverbaar in de volgende varianten: Audi A4 2.0 TDIe (100 kW), Audi A4 2.0 TDI (105 kW) met handgeschakelde zesversnellingsbak, Audi 2.0 TDI (105 kW) met multitronic en Audi 2.0 TDI quattro (105 kW) met vierwielaandrijving en handgeschakelde zesversnellingsbak. De A4 Business Edition is standaard voorzien van metallic- of pareleffect lak, een multifunctioneel met leder bekleed vierspaaks stuurwiel, een anti-diefstalalarm, een MMI-navigatiesysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, een Audi-soundsysteem, telefoonvoorbereiding en een armsteun met opbergvak tussen de voorstoelen.

De Audi A4 limousine Business Edition is er vanaf € 37.745,--. De prijzen van de Audi A4 Avant Business Edition starten bij € 40.865,--.
Categorie:
Tag(s):