woensdag, 10. maart 2010 - 13:28

Auto vermiste Steenwijker uitgebrand aangetroffen

Steenwijk

In de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 maart is de auto van de vermiste, 34-jarige Halil Erol uit Steenwijk brandend aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kerklaan in de gemeente Haren in Groningen. Dit heeft de politie woensdag laten weten.

Dinsdag werd bij forensisch onderzoek vastgesteld dat het zijn auto betrof. De politie is een onderzoek gestart om de exacte brandoorzaak te achterhalen en er vindt een omgevingsonderzoek plaats.

Verdwenen
De Steenwijker verdween op 6 februari jl. en sindsdien is er door familie en bekenden niets meer van hem gehoord. Binnen Turkse kringen in Steenwijk zijn richting de politie frustraties geuit over haar geringe informatieverstrekking rond het onderzoek naar Erol’s vermissing. Hierover wordt opgemerkt dat de politie Steenwijkerland nauw contact onderhoudt met de directe familie van de vermiste Erol en het niet gebruikelijk is dat tijdens lopende onderzoeken uitgebreide informatie naar buiten wordt gebracht.

Mensen die informatie hebben over de verdwenen Erol en nog niet met de politie in Steenwijk gesproken hebben, wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844.

Meer berichtgeving en een foto + signalement van Erol staan op www.politie.nl/ IJsselland. Anonieme informatie kan verstrekt worden via Bel M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):