zondag, 11. april 2010 - 22:53

Automobilist vlucht supermarkt in

Klazienaveen

Een 25-jarige autobestuurder uit Erica die zaterdag omstreeks 18.00 uur een supermarkt aan de Langestraat in Klazienaveen wilde bezoeken werd kort voor aankomst op een rotonde ingehaald door een onbekende auto met daarin drie inzittenden.

De bestuurder van die auto stak hierbij zijn middelvinger op en reed door. Bij de supermarkt aangekomen zag de man uit Erica dat de onbekende auto daar ook stopte, de bestuurder uitstapte en op hem afliep. Hierop reed de bestuurder uit Erica weg en werd daarbij toen achtervolgd door de onbekende auto met inzittenden.

Na een achtervolging van een kwartier reed hij wederom naar de supermarkt en vluchtte deze in. De onbekende bestuurder liep ook de zaak binnen, pakte hem bij zijn kleding en wilde hem slaan.

medewerkers van de zaak konden dit voorkomen waarna de dader vertrok. Buiten constateerde het slachtoffer dat er een deuk in zijn auto was getrapt.

De politie heeft de verdachte, het kenteken van de auto is bekend, nog niet aangetroffen. De man uit Erica deed aangifte.
Provincie:
Tag(s):