maandag, 19. juli 2010 - 18:06 Update: 08-07-2014 0:28

Beau presenteert zomereditie Shownieuws

Amsterdam

Vanaf maandag 19 juli kan de kijker genieten van een extra lange editie van het succesvolle showbizzprogramma Shownieuws. Beau van Erven Dorens zal afwisselend met Viktor Brand de presentatie voor zijn rekening nemen.

Vertrouwde gezichten als Evert Santegoeds en Patty Brard schuiven wekelijks aan achter de desk. Shownieuws – Zomereditie is vanaf maandag 19 juli iedere werkdag van 19.20 tot 20.30 uur te zien bij SBS 6.

De succesformule die Shownieuws heet en die al meer dan 1600 afleveringen van de vroege editie telt, wordt vanaf maandag uitgebreid met een half uur. De hele zomer door worden alle ins en outs op nationaal én internationaal showbizzgebied op de voet gevolgd.

Naast vaste gezichten Evert Santegoeds en Patty Brard zal ook Hilmar Mulder, hoofdredactrice van Grazia, haar deskundige licht laten schijnen op de gebeurtenissen in showbizzland.

Viktor Brand is blij dat Beau het team komt versterken: “Ik vind Beau een aanwinst als mens en als presentator. Ondanks dat we niet vaak samen zullen presenteren, omdat we elkaar afwisselen, weet ik zeker dat hij Shownieuws zal verrijken”.

Nieuwkomer Beau van Erven Dorens reageert enthousiast over zijn presentatierol in het programma: “Het is zo ontzettend leuk om weer lekker te kletsen en iedereen het hemd van het lijf te vragen en door al die reportages heen te stomen. Ik merk dat ik dat wel heel erg heb gemist, dat live-gevoel op die vooravond. Dus daar verheug ik mij zeer op”.
Categorie:
Tag(s):