maandag, 15. maart 2010 - 16:55

Bekende stemmen te gast bij Nanny McPhee 2

Amsterdam

Zondagmorgen wasin Amsterdam de feestelijke ontbijtpremière van Nanny McPhee 2 'De vonken vliegen eraf' in Tuschinsiki in Amsterdam. Bekende Nederlanders die de stemrollen in de film vertolken waren al vroeg uit de veren om de film voor het eerst te zien. Robert ten Brink, Maxim Froger en Jan Kooijman en Chantal Janzen zijn te horen in de Nederlandse versie.

In Nanny McPhee and the Big Bang / Nanny McPhee 2: De Vonken Vliegen Eraf keert de met een Oscar bekroonde actrice en scriptschrijfster Emma Thompson terug in de rol van de magische nanny. Zij weet te verschijnen wanneer zij het meest nodig maar het minst gewenst is.

Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevrouw Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert.

Schoonzwemmende varkentjes, boerende kraaien en doldwaze situaties zorgen voor grote hilariteit onder de bezoekers. Dit is het tweede hoofdstuk van het komische en tijdloze sprookje dat tot de verbeelding van kinderen overal ter wereld spreekt.

Vanaf 24 maart 2010 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.
Categorie:
Tag(s):