dinsdag, 5. januari 2010 - 17:48

Beker: Alle kwartfinales op woensdag 27 januari

(Elf-voetbal) De loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker heeft een aantal mooie affiches opgeleverd. De mooiste wordt wellicht de confrontatie tussen PSV en Feyenoord.

De Eindhovenaren dienen dan wel de afgelaste bekerwedstrijd van woensdag tegen sc Heerenveen in winst om te zetten.
Loting kwartfinales KNVB Beker:

NAC Breda - Go Ahead Eagles

Heerenveen/PSV - Feyenoord

Sparta Rotterdam - FC Twente

Ajax - NEC


UPDATE 1: Alle kwartfinales van de KNVB-beker worden gespeeld op woensdag 27 januari. In eerste instantie wilde de voetbalbond de duels spreiden over 27 en 28 januari.

Als gevolg van de bekerprogrammering is het eredivisieduel NAC Breda - VVV-Venlo een dag opgeschoven naar zaterdag 30 januari (19.45 uur). Willem II - RKC Waalwijk is aangewezen als vervangende vrijdagwedstrijd (20.45 uur). Deze zou oorspronkelijk op zaterdag 30 januari plaatsvinden.

Het duel in de Jupiler League tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch is twee dagen verplaatst, naar zondag 31 januari (14.30 uur).

UPDATE 2: De KNVB heeft ook de aanvangstijdstippen bekend gemaakt. De winnaar van het nog te spelen duel tussen PSV en Heerenveen ontvangt vanaf 18.30 uur Feyenoord. Om 20.00 uur beginnen de wedstrijden NAC - Go Ahead Eagles en Sparta - FC Twente. Ajax en NEC besluiten de bekeravond vanaf 20.45 uur in de ArenA.
Categorie:
Tag(s):