zaterdag, 6. februari 2010 - 22:01

Belgische Christophe wint hoofdrol 'My name is Michael'

Amsterdam

Zaterdagavond stonden Pistice, Urving, Christophe en Mitchell in de finale tegenover elkaar in het RTL programma 'My name is Michael'. De Kleine Lulu werd gekozen om de jonge Michael Jackson te spelen tijdens de premierre van de tributeshow.

My Name Is Michael is een televisieprogramma waarin gezocht werd naar zowel een grote als een kleine Michael Jackson. Het programma ging op zaterdag 9 januari 2010 van start en eindigde op zaterdag 6 februari.

Kandidaten werden beoordeeld op de kwaliteit van hun imitatie van de echte King Of Pop. Jurlyleden Albert Verlinde, Berget Lewis, Dan Karaty en Ronny Mosuse kozen uiteindelijk voor de Belgische 'Michael Jackson' Christophe Lequesne.

Hij zal de hoofdrol spelen in de nieuwste theathershow van Albert Verlinde. Het Tribute Concert vindt plaats in Amsterdam en Antwerpen op vrijdag 26 maart en zaterdag 27 maart.

De mini-Michaels Mika, Lulu, Romy, Laura en Annika zullen afwisselend tijdens de tributeconcerts optreden. Lulu is uitverkoren om de premiere avond Michael te spelen.
Categorie:
Tag(s):