maandag, 6. september 2010 - 18:21

Bellabisa ontvangt IFA nominatie

Cuijk

Afgelopen zaterdag (4 september) werd het product Bellabrisa van Hellar Products uit Cuijk genomineerd voor de International Funeral Award (IFA). Het I.F.A. is een onafhankelijke, internationale organisatie in de uitvaartbranche. Het I.F.A. stimuleert innovatie en kwaliteit in de deze branche. Op zaterdag 23 oktober worden de awards uitgereikt.

Hans Valster en Ruud Schoemakers zijn sinds 2009 actief op de markt met Bellabrisa. Dit is een uniek systeem om geuren via luchtcirculatie te verwerken in bedrijven, kantoren, horeca, instellingen en winkels. Maar een geur kan ook troost bieden en kalmeren. Daarom levert het Cuijkse Bellabrisa geuren ook aan crematoria en aulabeheerders. Ruud Schoemakers van Hellar Products zegt: “In aula’s van verschillende crematoria en begraafplaatsen is de laatste maanden tijdens uitvaartdiensten proef gedraaid en gezien de positieve reacties en deze IFA nominatie met succes.”

Bellabrisa is ook in de race voor een IFA nominatie in België. De lijst genomineerde zal zondag 12 september bekend gemaakt worden.
Provincie:
Tag(s):