zaterdag, 6. februari 2010 - 18:57

Beloning voor tips moord op Johnny Neslo

Alkmaar

De hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie in Alkmaar heeft een beloning van twintigduizend euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar degene die verantwoordelijk is voor de moord op Johnny Neslo in Alkmaar.

De 36-jarige Neslo werd op 30 december rond 21.00 uur op straat voor zijn huis aan de Cateloniëstraat meermalen beschoten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De dader is na het misdrijf weggerend in de richting van de Tirolstraat. Het slachtoffer was van Surinaamse afkomst. Kort voor het misdrijf was hij nog in Suriname geweest. Mogelijk dat iemand meer kan vertellen over zijn verblijf of bezigheden daar.

Met het uitloven van de beloning doet het OM een beroep op mogelijke getuigen om informatie te geven die deze zaak kan ophelderen. Ook mensen die ogenschijnlijk onbelangrijke informatie denken te hebben worden opgeroepen zich te melden bij de politie. De politie is niet alleen op zoek naar mensen die op of rond het tijdstip iets verdachts hebben gezien in de Cateloniëstraat, maar ook naar mensen die iets hebben opgemerkt op het Oudorperdijkje. Het slachtoffer verbleef regelmatig in woningen in beide straten.
Provincie:
Tag(s):