maandag, 9. augustus 2010 - 16:33

Beschonken automobilisten veroorzaken aanrijdingen

Een 23-jarige man uit Nederweert is zondagavond rond 21.30 uur aangehouden op verdenking van het doorrijden na een eenzijdig ongeval op de Helmondseweg in Weert. De man raakte met zijn voertuig een lantaarnpaal.

De agenten troffen de man uit Nederweert verderop aan en na een alcoholtest bleek dat hij onder invloed was van alcohol. Ook bleek dat zijn auto behoorlijk was beschadigd aan de voorkant. Hiermee heeft hij vermoedelijk de lantaarnpaal geraakt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. De politie onderzoekt de aanrijding.

Een 22-jarige man uit Heerlen is in de nacht van zondag op maandag in zijn woonplaats licht gewond geraakt toen hij na een achtervolging met zijn auto een verkeerslicht op de Heerlerbaan ramde. Naast een forse bloedneus hield hij pijnlijke ledematen over aan de crash.


Een politiepatrouille ging achter de man aan op het moment dat hij met te grote snelheid over De Locht reed. De bestuurder reageerde niet op stopsignalen en vervolgde zijn weg door nog dieper het gaspedaal in te drukken. In de buurt van de kruising Caumerweg / Heerlerbaan verloor hij de macht over zijn stuur en knalde tegen een verkeerslicht. De man bleek iets te diep in het glaasje te hebben gekeken.
Provincie:
Tag(s):