zondag, 28. maart 2010 - 22:11

Brand in benedenwoning in Oirschot

Oirschot

In de nacht van zaterdag op zondag is een benedenwoning aan het Kapittelhof in Oirschot door brand verwoest. Een bewoonster heeft door de brand in haar woning dusdanig veel rook ingeademd waardoor zij daarvoor behandeld moest worden.

Rond de klok van 03:30 uur brak de brand uit waarop de brandweer van Oirschot met twee tankautospuiten uitrukte. Ook de OVD van de brandweer werd gealarmeerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen zowel aan de voor- als achterkant van de woning naar buiten.

Na een half uur blussen door de brandweer kon het sein brand meester worden gegeven. Ook een hoogwerker van de brandweer van Best werd opgeroepen maar hoefde niet meer te worden ingezet. Twee ambulances en de OVD van de geneeskundige dienst kwamen in actie.

De aanwezige politie zorgde voor een afzetting zodat de overige hulpdiensten ongestoord hun werk konden gaan. Door de brand is niet alleen de benedenwoning onbewoonbaar verklaard maar ook het appartement wat er boven zit raakte onbewoonbaar.

In het appartement waren op het moment van de brand een man en vrouw en hun twee kinderen aanwezig. Zij raakte gelukkig niet gewond en zij worden momenteel elders opgevangen. Over de oorzaak van de brand is momenteel nog niets bekend.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):