zondag, 10. januari 2010 - 17:22

Brandstichtingen in Lisse, politie zoekt getuigen

Lisse

In de vroege ochtend van zondag 10 januari zijn er verschillende branden/brandjes geweest in De politie gaat uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen. Rond 4.45 uur kwam de melding van een containerbrand in de Vivaldistraat. Hier stonden 3 Klikocontainers in brand.

Korte tijd later kwam de melding van een brand op de Allete Jacobsstraat. Vermoedelijk door het in brand steken van een huisvuilcontainer is de carport met een auto in vlammen gegaan. De twee aangrenzende carports liepen brandschade op. Een paar woningen verder op de Allete Jacobsstraat stond ook een huisvuilcontainer in brand waardoor aan de schutting brandschade ontstond.

Ook was er een brand op de Hannie Schaftlaan. Vermoedelijk is ook hier de huisvuilcontainer in brand gestoken waarna de garage en een auto in brand gingen. Schuin tegenover de woning, op de vuilopstelplaats van ´t Speelkwartier, stond ook een vuilcontainer in brand.

De brandweer had de branden snel onder controle, maar kon schade niet voorkomen. De politie gaat uit van brandstichting en de recherche is een onderzoek gestart. De politie vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien in de vroege ochtend van zondag 10 januari, contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):