maandag, 4. oktober 2010 - 11:55

Brute overval op restaurant in bungalowpark

Domburg

Zondagavond omstreeks 22.00 uur werd een brute overval gepleegd op restaurant 'De Zeester' op bungalowpark Hof Domburg.

Het restaurant werd rond sluitingstijd grof overvallen door drie gewapende mannen. Dit restaurant bevindt zich bij de ingang van het park. Op het moment van de overval waren er geen klanten meer aanwezig, de laatste klanten hadden net het restaurant verlaten.

De medewerkers zijn bedreigd met vuurwapens en werden gedwongen om de dagopbrengst af te geven. Vervolgens zijn ze door de daders vastgebonden, waarna deze ijlings in onbekende richting zijn gevlucht. De slachtoffers hebben zichzelf kunnen bevrijden en de politie gebeld. Zij zijn bij de overval gelukkig niet gewond geraakt, wel zijn ze heel erg aangeslagen.

Zowel de technische als de tactische recherche hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Zij zijn de hele nacht bezig geweest om binnen in het pand naar sporen te zoeken en het verhaal van de slachtoffers op te nemen. Vandaag wordt het sporenonderzoek buiten voortgezet. Ook wordt er een buurtonderzoek gedaan.De slachtoffers zullen vandaag opnieuw worden gehoord. In totaal werken er nu acht mensen aan de zaak.
Provincie:
Tag(s):