woensdag, 1. september 2010 - 21:30

Competitie & Fun tijdens Assen Vaar(t)jaar

Assen

Zaterdag 4 september staat de Vaart in Assen in het teken van Competitie & Fun.

Met een groot waterspektakel voor kinderen en jongeren, wordt dan het Assen Vaar(t)jaar afgesloten. Speciaal voor het Assen Vaar(t)jaar viert Bartje zijn verjaardag aan de Vaart.

De festiviteiten beginnen om 12.45 uur met een welkom van Bartje.
Rond 13.00 uur barsten de (water)activiteiten in volle vaart los!

Na de historische recreatievaart en het succes van de historische beroepsvaart zijn deze dag de ogen gericht op de kinderen en de jeugd. Er is van alles te doen, waaronder kokosnoten vangen, surfen, plunderen, kanopolo en in aquabubbles over het water heen lopen.
De Vereniging Watersport De Twee Provinciën (VWDTP) geeft deze middag zeilclinics.

Om 15.00 uur is er een spannende badeendenrace van het Rode Kruis. Op het Koopmansplein zijn van 11.00 tot 17.00 de voorrondes van het NK Kussengevecht.

Tijdens het weekend Competitie & Fun viert ook Bartje zijn verjaardag. Vanaf 12.00 uur kunnen alle kinderen van de basisschool zich aanmelden voor een middag vol vertier. Zo is er de Sjaak Piraat Kindershow, een ballonnenwedstrijd en een groot aantal springkussens. Bartjes Verjaardag duurt tot 17.00 uur.

Vanaf 17.00 tot 22.00 uur is er in samenwerking met Popas een muziekprogramma. Absolute topper op het podium aan de Vaart is Yes – R. Maar ook Fresku, Negative, Lowpro, Baskerville, 8-track en DJ The Prostitute mogen er zijn.
Provincie:
Tag(s):