maandag, 25. januari 2010 - 19:48

Complete huisraad op straat gegooid. Arrestatieteam grijpt in

Rotterdam

De politie van Rotterdam heeft een man aangehouden die bijna de hele huisraad in het huis van zijn ex-vriendin naar buiten had gegooid.

Tevens had hij met goederen naar agenten gegooid. Het arrestatieteam heeft de man uiteindelijk aangehouden.

Vrijdagavond rond kwart over zes kreeg de politie melding van vernieling in een woning aan de Zegenstraat. Een ex-vriend wilde de woning niet verlaten. De 28-jarige bewoonster was haar huis op dat moment al uitgegaan. De 31-jarige Rotterdammer zat in de woning, brak de ruiten en wierp allerlei goederen richting de agenten. De man had een ravage aangericht op straat. Bijna alle spullen uit het huis lagen buiten.

Beschadiging auto's

Er zijn ook diverse voorwerpen naar buiten gegooid die auto's beschadigden. Onder de voertuigen was ook een auto van de politie. De verdachte is uiteindelijk door het Arrestatieteam van de politie aangehouden. De agressieveling is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor nader onderzoek. De man is aangehouden voor poging doodslag en vernieling.

Opmerkelijk was dat er tijdens het naar buiten brengen van de dader door het arrestatieteam, door het publiek geapplaudiseerd werd. De omstanders waren erg te spreken over het optreden van de politie.
Provincie:
Tag(s):