woensdag, 13. januari 2010 - 18:59

Concert Mika in HMH verplaatst

Amsterdam

Wegens een wijziging in het tourschema wordt het concert dat Mika op 13 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam zou geven verplaatst naar 7 mei 2010. Gekochte kaarten voor het concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Indien bezoekers verhinderd zijn op de nieuwe datum kunnen de kaarten worden ingeleverd. Bezoekers worden hierover rechtstreeks geïnformeerd.

In 2007 brak Mika door met zijn debuutalbum 'Life In Cartoon Motion' en haalde daarmee in Nederland de nummer 1 positie. Wereldwijd verkocht hij meer dan 5 miljoen exemplaren. Bijna alle nummers van het album werden grote hits zoals o.a 'Grace Kelly', 'Relax, Take it Easy' en 'Big Girl (You are Beautiful)'.

Mika's live optredens zijn altijd een groot spektakel en succes. Zo gaf hij uitverkochte optredens in de Heineken Music Hall, in het Westerpark en recentelijk nog een intiem optreden in het Concertgebouw.

Het concert van Mika in de Heineken Music Hall is uitverkocht. Het kan zijn dat er door de verplaatsing weer kaarten vrijkomen.
Categorie:
Tag(s):