woensdag, 16. juni 2010 - 18:25

Diana Hatzmann (14) uit Stadskanaal vermist

Stadskanaal

Sinds zaterdagmiddag 12 juni wordt de 14-jarige Diana Hatzmann uit Stadskanaal vermist. Het meisje is voor het laatst gezien rond 16.00 uur bij de supermarkt C1000 in het centrum van Stadskanaal. Dezelfde avond werd haar fiets bij een bushalte op de Aziëlaan in Stadskanaal aangetroffen.

De familie en de politie maken zich zorgen over de gezondheid van Diana. De politie wil graag de verblijfplaats van Diana weten. Het meisje is één keer eerder van huis weggelopen, maar zij kwam toen vrij snel weer thuis.

Signalement

Diana heeft een slank postuur en is 1.70 meter lang. Zij heeft donkerblond lang haar en gebruikt Diana veel make-up. Het meisje draagt een zwarte bril met rechthoekige glazen (geen montuur aan de onderkant van de glazen). Daarnaast heeft zij een vest met capuchon met blokken in meerdere felle kleuren en een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Cars aan. Verder draagt zij een zwart t-shirt met pailletjes in de vorm van schoentjes.

Tips

Mensen die meer weten over de vermissing van Diana Hatzmann worden verzocht contact op te nemen met de politie in Groningen. Dat kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). De politie stelt een onderzoek in naar de vermissing.
Provincie:
Tag(s):