maandag, 11. januari 2010 - 15:14

Docenten met elkaar op de vuist

Groningen

Studenten van het Instituut voor Sportstudies van de Hanzehogeschool Groningen initiëren op dinsdagmiddag 19 januari de eerste editie van hét fight-event voor docenten in het Willem-Alexander Sportcentrum aan het Zernikeplein in Groningen. De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel.

Op een ludieke manier strijden docenten en medewerkers van het Instituut voor Sportstudies tijdens deze dag tegen elkaar in de ring. Voor de deelnemers is voldoende bescherming aanwezig, dus de kans op blessures is erg klein. Het evenement start om 14.00 uur.

Het fight-event wordt gehouden voor het goede doel. Deze organisatie ‘Samen Bewust’ steunt verschillende projecten voor kansarme jongeren in Peru en Ecuador. Met het geld dat ingezameld wordt, leren zij kinderen over zelfbeheersing, plezier in sporten en respect voor anderen.

Het is de eerste keer dat zo’n evenement in Nederland gehouden wordt. De docenten van het Instituut voor Sportstudies zijn erg enthousiast: het kostte dan ook weinig moeite om deelnemers te vinden!
Provincie:
Tag(s):