zaterdag, 23. januari 2010 - 20:52

Dode vrouw was slachtoffer misdrijf

Oss

Vrijdag werd sectie verricht op het lichaam van de 30-jarige vrouw, die woensdagavond 20 januari dood aangetroffen werd in een woning aan de Van Anrooijstraat in Oss.

Omdat de doodsoorzaak niet kon worden vastgesteld en de aangetroffen situatie niet kon uitsluiten dat de vrouw door geweld om het leven was gekomen, werd een 35-jarige bewoner ter plaatse aangehouden. Hij zit sinds die tijd vast. De officier van justitie heeft vrijdag zijn in verzekering stelling verlengd na toetsing bij de rechter commissaris.

Uit de sectie is gebleken dat de vrouw in elk geval geen natuurlijk dood is gestorven. De bevindingen bij de sectie, in combinatie met de aangetroffen situatie in de woning, zijn aanleiding voor verder onderzoek om de doodsoorzaak vast te stellen. Vooralsnog worden daar alle mogelijkheden in betrokken en wordt ook een geweldsincident nog niet uitgesloten. In de komende dagen wordt verder technisch en forensisch onderzoek verricht in het huis.

De recherche gaat door met het horen van zowel de aangehouden verdachte als getuigen. Afhankelijk van het onderzoek wordt bepaald of de verdachte wordt voorgeleid.
Provincie:
Tag(s):