woensdag, 21. juli 2010 - 17:22

Doorrijder na aanrijding Elim opgepakt

Elim

Een 49-jarige man uit Elim is woensdag door de politie aangehouden.

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een aanrijding op dinsdagavond rond 23.00 uur aan de Perebomenweg. Daarbij raakte een 43-jarige motorrijder uit Elim gewond. De man is verhoord en heeft bekend dat hij betrokken is geweest bij de betreffende aanrijding, en dat hij daarna is doorgereden.

Uit het onderzoek dat op de plek van het ongeval is ingesteld, leek het in eerste instantie om een eenzijdig ongeval te gaan. Er werden echter sporen aangetroffen die wezen in de richting van een tweede voertuig in de specifieke kleur KLM-blauw.

Woensdagochtend troffen agenten tijdens hun zoektocht in Elim, waarbij lokale kennis met goed speurwerk is gecombineerd, een bestelauto aan in deze kleur. Aan de auto zat verse schade; bovendien zat er een schoen van de gewonde motorrijder tussen spatbord en autoband geklemd.

De auto is in beslag genomen en is verder onderzocht op sporen. De man is na zijn aanhouding verhoord, heeft volledig bekend dat hij na het ongeval is doorgereden, en is daarna weer in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):