donderdag, 28. januari 2010 - 12:30

Echtgenoot Ilham Benchelh aangehouden in onderzoek verdwijning

Siddeburen

De 61-jarige echtgenoot van de vermiste 36-jarige Ilham Benchelh uit Siddeburen, is woensdagavond door de politie aangehouden. Volgens een woordvoerder van de politie wordt de man verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn vrouw.

Op maandag 18 januari j.l. werd de politie op de hoogte gesteld van de vermissing. Nadat de 61-jarige echtgenoot aangifte deed van vermissing, bleek Ilham al sinds 10 januari j.l. vermist te zijn. Het Tros-programma Vermist besteedde afgelopen vrijdag, 22 januari, aandacht aan de vermissing van Ilham Benchelh.

Welke informatie aanleiding gaf tot de aanhouding van de man, wil de politie niet prijsgeven. De man zal nader gehoord worden. De woordvoerder van de politie laat weten dat de Marokkaanse vrouw nog niet is gevonden.

Tevens is de politie begonnen met een uitgebreid sporenonderzoek in de woning van het stel. Hierbij is tevens gebruik gemaakt van een hond. Of de politie belastende informatie heeft gevonden is nog niet bekend.

Uit informatie van Tros vermist blijkt dat de relatie tussen beide niet goed verliep. Samen besloten zij een punt achter hun relatie te zetten en Ilham had een afspraak bij een advocaat waar zij echter niet kwam opdagen.

Heeft u informatie over de verdwijning, mail de redactie
Provincie:
Tag(s):