zondag, 28. maart 2010 - 15:29

Echtpaar zwaar mishandeld door heetgebakerde man

Enschede

Een onbekende man heeft afgelopen vrijdag een 60-jarige vrouw en 72-jarige man ernstig bedreigd en mishandeld na een opmerking over zijn wilde rijgedrag. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Op vrijdag 26 maart omstreeks 15.40 uur kwamen een 60-jarige vrouw en 72-jarige man uit Enschede uit de praktijk van FysioFit aan de Geessinkbrink in Enschede. Op dat moment kwam er een auto hard aanrijden.

De 72-jarige man sprak de bestuurder aan over zijn rijgedrag. De man reageerde kwaad naar de 72-jarige man waarop de 60-jarige vrouw weer reageerde. De bestuurder ging daarna door het lint.

Hij kwam op de 60-jarige vrouw af en sleepte haar over de grond. Toen de 72-jarige man haar wilde helpen werd hij ook door de bestuurder op de grond gewerkt. Tevens werd de bejaarde man in zijn gezicht geslagen en geschopt. Hierbij bleef de bestuurder het stel bedreigen.

De man werd uiteindelijk met moeite gekalmeerd door een onbekende vrouw, die waarschijnlijk bij hem hoorde. Ze zijn samen in de auto gestapt en weggereden.

Door de mishandeling is de 60-jarige vrouw zodanig gewond geraakt dat zij voor onderzoek naar het ziekenhuis is gegaan. De politie onderzoekt deze mishandeling en bedreiging.
Provincie:
Tag(s):