dinsdag, 9. februari 2010 - 9:37

Eenvoudige avond voor De Graafschap tegen Telstar

(Elf-Voetbal) Voor Telstar nemen de zorgen steeds verder toe. De 0-2 nederlaag tegen De Graafschap betekende voor de formatie van Edward Metgod al het vijfde verlies in de laatste zes duels.

Voor de Superboeren was het duel met Telstar het eerste optreden sinds 22 januari. Dit gemis aan wedstrijdritme leek De Graafschap niet te deren, want na 21 minuten opende de formatie van Darije Kalezic de score. Berry Powel kopte een afgemeten voorzet van Steve de Ridder voortreffelijk binnen. Al mocht de Telstar verdediging zich dit aanrekenen, want Powel stond vogelvrij.

Op slag van rust verdubbelde De Graafschap de marge. De Argentijn Hugo Bargas trok goed naar binnen en verschalkte Telstar-sluitpost Harmen Kuperus in de verre hoek. De Graafschap blijft door de zege de ranglijst in de Jupiler League aanvoeren. Voor Telstar blijft het degradatiespook op de loer liggen.