donderdag, 25. maart 2010 - 23:34

Einde aanleg rotonde in zicht

Terneuzen

Al enige tijd wordt gewerkt aan een ovale rotonde (ovonde) nabij ziekenhuis De Honte in Terneuzen.

Het einde van de werkzaamheden komt in zicht. Van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april zullen de laatste werkzaamheden, het aanbrengen van de asfaltdeklaag en vervolgens de belijning, worden uitgevoerd. De ovonde is gedurende deze vier dagen afgesloten voor alle verkeer.

De verkeerssituatie nabij ziekenhuis De Honte in Terneuzen wordt al enige tijd aangepast. Het betreft het punt van de Wielingenlaan dat aansluit op de Maassingel en het weggedeelte naar de verkeerslichten van het Sint Anna kruispunt. Een grote ovale rotonde, ook wel ovonde genoemd, wordt aangelegd waarin het busverkeer, autoverkeer en fietsverkeer gescheiden wordt van elkaar.

Maandag 29 maart wordt gestart met de laatste werkzaamheden. De ovonde wordt voorzien van een asfaltdeklaag en vervolgens wordt de belijning aangebracht.

Om veilig te kunnen werken, wordt de ovonde van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april afgesloten voor al het verkeer. Voor de busdienst wordt een tijdelijke verbinding opengelaten. De parkeerplaatsen voor het ziekenhuis blijven bereikbaar vanaf de Vlietstraat. De bereikbaarheid van de Maassingel wordt met borden aangegeven.

Naar verwachting wordt de ovonde donderdag 1 april ’s avonds weer opengesteld voor al het verkeer, uiteraard afhankelijk van de weersgesteldheid en onvoorziene omstandigheden.
Provincie:
Tag(s):