zaterdag, 5. juni 2010 - 10:34

Ernstig verkeersongeval

In de nacht van vrijdag op zaterdag 5 juni heeft omstreeks middernacht op de Nieuw-piershilseweg een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden.

Hierbij raakten een 22-jarige man en een 19-jarige vrouw, beiden woonachtig in Zuid-Beijerland, ernstig gewond. Het mannelijke slachtoffer is er zeer slecht aan toe. Beiden liggen in het EMC in Rotterdam.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval wordt onderzocht. Wel is bekend dat de auto van de weg afraakte, daarna over de sloot tegen het talud klapte en vervolgens meters het weiland in werd geslingerd.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, werd de vrouw enkele meters voor de auto aangetroffen. Omstanders vertelden dat er nog een tweede persoon in de auto zou hebben gezeten.

Een duikploeg van de brandweer werd opgeroepen om in de sloot en onder de auto te zoeken. Hun inzet bleek niet nodig toen de hulpdiensten de man zo’n 25 meter verderop in het weiland vonden. Beide slachtoffers kwamen uit een jongerensoos in Nieuw-Beijerland. Getuigen van het ongeval en andere betrokkenen krijgen slachtofferhulp aangeboden.

ijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):