woensdag, 3. maart 2010 - 12:28 Update: 08-07-2014 1:05

Exclusief: Hans Somers vertrekt bij FC Utrecht

Utrecht

(Elf Voetbal) Hans Somers is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Utrecht. De 31-jarige middenvelder krijgt geen nieuw contract.

"Ik ga ervan uit dat mijn contract niet wordt verlengd, dat lijkt me duidelijk. Ik heb de laatste twee seizoenen nauwelijks gespeeld en FC Utrecht wil door met een jonger team", aldus de sympathieke Belg tegen ELF Voetbal. Hij hoopt ooit in een andere rol terug te keren bij de Domstedelingen, maar kijkt nu uit naar de rest van zijn carrière.

"Ik heb nog geen minuut gespeeld dit seizoen. Zelfs op de trainingen speel ik niet op mijn eigen positie, dat is toch een beetje mijn frustratie. Ik hoop de laatste maanden wat minuten te pakken." Aan stoppen denkt Somers, die zes seizoenen bij FC Utrecht speelde, niet. "Ik heb twaalf jaar op het hoogste niveau gespeeld, maak me dus geen zorgen dat er nog een club komt."

"Waar ik heen wil? Ik sta overal voor open, heb al eens een mooi avontuur gehad in Turkije bij Trabzonspor. Maar ik moet nu ook aan mijn kinderen denken. Het lijkt mij mooi om mijn carrière ooit in België af te sluiten. Het belangrijkste is dat ik een trainer krijg die in mijn kwaliteiten gelooft. En ik weet zeker dat die er zijn."
Categorie:
Tag(s):