vrijdag, 26. februari 2010 - 18:53

Fashionista’ s buitelen over Bastiaan van Schaik

Amsterdam

Vanaf aprili bij Net 5 nieuw modeprogramma waarin presentatrice Suzanne de Jong en ‘über-stylist’ Bastiaan van Schaik op zoek gaan naar de nieuwe Stylist van de Sterren.

Zes modefanaten strijden in een spannende afvalrace niet alleen om deze felbegeerde titel, maar vooral om de prijs die de winnaar mag incasseren: het assisteren van Bastiaan van Schaik tijdens de komende Amsterdam International Fashion Week én een baan als stylist bij de grote modeketen Shoeby.

Afreizen naar Parijs, Milaan of New York om de ideale zomercollectie bij elkaar te shoppen voor bijvoorbeeld Sylvie van der Vaart of Hanna Verboom. Modetrends ontdekken en creëren, glamourfeestjes bezoeken en omringd worden door sterren. Het is een droombaan die maar voor weinigen is weggelegd… tot nu!

Elke aflevering moeten de stylisten in spé een aantal opdrachten uitvoeren. Zo moeten de kandidaten in het item ‘BN’er zoekt stylist’ de perfecte outfit voor een BN’er vinden voor een speciale gelegenheid. Van de drie setjes die de aankomende stylisten uitzoeken, pikt de BN’er er één uit - die ze ook echt zullen dragen.

Maar de kandidaten moeten ook nietsvermoedende voorbijgangers een metamorfose geven of een hippe catwalkshow regisseren. In de laatste aflevering moeten de twee finalisten alles uit de kast trekken, omdat maar een persoon zich de titel Stylist van de Sterren mag toe-eigenen.
Categorie:
Tag(s):