zondag, 11. juli 2010 - 17:38

Fiets4daagse Borculo binnenkort van start

Van dinsdag 20 juli tot en met vrijdag 23 juli a.s. wordt de 39e Fiets4daagse Borculo gehouden. Net als ieder jaar worden de fietsers door de mooiste plekjes van de Achterhoek geleid.

De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor dit jaarlijkse evenement.

Er is keuze uit routes van 25 km, 40 km en 60 km. Tijdens de routes worden de fietsers, van jong tot oud, met diverse en leuke activiteiten verrast. Speciaal voor de kinderen is gezorgd voor volop speelmogelijkheden bij de afstappunten. De donderdag staat wederom in het teken van de landbouw. Tijdens deze ‘Boerendag’ stellen diverse landbouwbedrijven hun bedrijven open voor het publiek. De deelnemers die starten op de dinsdag krijgen een leuke traktatie. Dit alles is mogelijk dankzij de goede samenwerking met ondernemers en organisaties uit de gemeente en de diverse sponsoren.

De start en de finish van de Fiets4daagse Borculo is in de tent op de Veemarkt in het centrum van Borculo. Kosten voor vier dagen fietsen zijn €10 per persoon (€2 korting bij voorinschrijving t/m 15 juli). Voor meer informatie: VVV Berkelland, vestiging Borculo, telefoonnummer: 0545-271966 en e-mail info@vvvborculo.nl.
Provincie:
Tag(s):