dinsdag, 20. april 2010 - 20:17

Fietster (70) raakt ernstig gewond bij botsing met motorrijder

Wijk en Aalburg

De politie werd dinsdag 20 april 2010 geroepen bij een verkeersongeval op de kruising van de Kromme Nol met de Maasdijk in Wijk en Aalburg. Daar was rond 16.00 uur een fietster in aanrijding gekomen met een motorrijder.

De 70-jarige vrouw uit Ammerzoden kwam vanaf de Maasdijk en stak op haar fiets de weg over. Ze verleende daarbij vermoedelijk geen voorrang aan een motorrijder die vanuit de richting Ammerzoden naderde. Er volgde een aanrijding waarbij de vrouw zwaar gewond raakte. De motorrijder raakte door de val licht gewond.

De 65-jarige man uit Oisterwijk is ter plaatse onderzocht en aan zijn verwondingen behandeld. Het ambulancepersoneel kreeg ter plaatse ondersteuning van het medische team van de traumahelikopter voor de behandeling van de fietster. Na stabilisatie is de vrouw, per ambulance naar het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd. Gezien de ernst van het letsel van de vrouw vroeg het ambulancepersoneel om politiebegeleiding. Een motoragent is voor de ambulance uitgereden om de weg vrij te maken.
Provincie:
Tag(s):