zaterdag, 27. februari 2010 - 17:41

Fiscus neemt 18 auto's in beslag

Tilburg

De politie heeft vrijdagmiddag en -avond een alcoholcontrole gehouden op de Spoorlaan, Korvelseweg en Noordhoekring.

Bij de controles werd samengewerkt met de Belastingdienst. Er werden vier bestuurders aangehouden ter zake het rijden onder invloed. Het hoogste percentage was voor een 30-jarige Tilburger met 565 ugl.

De belastingdienst inde tijdens de actie 22.856 euro aan achterstallige vorderingen. Ook werd op 18 auto's beslag gelegd. Twee auto's werden direct ingenomen en getakeld. Ook deelden de agenten nog twaalf bekeuringen uit voor diverse verkeersovertredingen.

Verder werd er nog een 26-jarige Tilburger aangehouden die gesignaleerd stond vanwege een openstaande geldboete van 462 euro of zeven dagen zitten. Dat laatste zal hij niet hoeven, want zijn vader kwam de boete op het bureau betalen.

Agenten belast met het horecatoezicht in het Tilburgse uitgaanscentrum hebben omstreeks 00.00 uur op de Trouwlaan nog een 27-jarige Tilburger aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij blies 550 ugl. De agenten controleerden hem omdat hij met piepende banden uit de Trouwlaan kwam en richting Nieuwstraat wilde rijden. Verder was het tijdens het horecatoezicht in de binnenstad erg rustig. Er werden geen arrestaties verricht.
Provincie:
Tag(s):