zondag, 21. februari 2010 - 20:27

Frans Duijts houdt zijn eerste fandag in Tiel

Tiel

Zondag was het voor Frans Duijts een bijzondere dag, zijn eerste echte fandag werd gehouden in Tiel. Deze fandag was al weken geleden uitverkocht. Ruim 1000 fans en nog eens 100 genodigde gingen compleet uit hun dak. Jan Smit was naar Tiel gekomen om Frans Duijts zijn nieuwe album te overhandigen.

Frans Duijts twijfelt nog tussen een toekomst als sloper of een zangcarrière. De volkszanger werkt nog altijd in het sloopbedrijf van zijn vader en was er altijd van uitgegaan hem ooit op te volgen.

Afgelopen vrijdag vertelde Frans bij het programma ‘Peter van der Vorst ziet sterren’ ‘Ik vind het heel erg moeilijk. Ik loop hier al van kleins af aan, Ik moet een keuze gaan maken.’ Vader Duijts vindt dat Frans zijn werk in de entertainmentbranche nog even voort moet zetten.

Collega Jan Smit vindt ook dat Duijts alles uit zijn huidige succes moet halen. ‘Ons vak is al slopend genoeg’, grapte de zanger. ‘Ik denk dat je het ijzer moet smeden wanneer het heet is. Slopen kan altijd nog. Dit is een vak waarvan je moet genieten zolang het kan’, aldus Jan Smit.

Hit
Duijts werd bekend als imitator van Andre Hazes. Na een hit te hebben gescoord met de Hazes-cover 'Jij Denkt Maar dat Jij Alles Mag van Mij' richtte de zanger zich op zijn eigen muziek. Momenteel staat Duijts met zijn single 'Ik Mis Je' op nummer acht in de hitlijst. Zijn fans konden hun geluk niet op, alles kon en bijna alles mocht. Frans zelf kijkt terug op een leuke en zeer gezellige dag.
Categorie:
Tag(s):