maandag, 7. juni 2010 - 10:48

Geïrriteerde mannen bedreigen vrachtwagenchauffeur

Een vrachtwagenchauffeur is maandagochtend omstreeks 07.45 uur op de A1 bij Naarden bedreigd door de inzittenden van een personenauto.

Een oude grijze Opel Corsa reed over de vluchtstrook voorbij de file in de richting Amsterdam. Tussen de afrit Bussum en de afrit Naarden-vesting versperde een vrachtwagen de Opel de weg. De inzittenden, vermoedelijk drie mannen, stapten uit en bedreigden de vrachtwagenchauffeur met de dood en vernielden onder andere de spiegels van de vrachtwagen.

Opvallend was de één van de mannen hierna de snelweg overstak, tegen het verkeer inliep en even later de snelweg verliet. De andere inzittenden reden met hun oude Opel Corsa verder. Verder meldde een getuige dat één van de inzittenden na het uitstappen, maar voordat ze naar de vrachtwagenchauffeur gingen, een kentekenplaat van de Opel met de handen naar beneden boog zodat het kenteken niet leesbaar was.

De Verkeerspolitie van het KLPD heeft aangifte van de 49-jarige vrachtwagenchauffeur uit Barneveld opgenomen en wil graag in contact komen met mogelijk weggebruikers die getuige zijn geweest van het incident. Zij kunnen zich bij de Verkeerspolitie melden via de meldkamer van het KLPD 0343-535353.
Provincie:
Tag(s):