dinsdag, 19. januari 2010 - 16:54

Geldwagen probeert overvallers klem te rijden

Blerick

In Blerick is dinsdagochtend tot twee keer toe een supermarkt overvallen. Even na 8.30 uur werd een supermarkt aan de Prins Mauritsstraat overvallen. Een kleine twee uur later werd een gewapende overval gepleegd op een filiaal aan de Burgemeester Coenegrachtstraat.

Aan de Prins Mauritsstraat kwamen twee mannen in zwarte kleding en bivakmuts de supermakrt binnen en bedreigden het personeel met wapens en eisten geld. De mannen zijn vervolgens zonder buit te voet gevlucht.

Rond 10.25 uur werd een supermarkt aan de Burgemeester Coenegrachtstraat overvallen door twee mannen. Bij de overval is vermoedelijk geschoten. Binnen in de winkel eisten twee gemaskerde mannen geld van een geldloper. Een medewerker die in de geldwagen zat, probeerde de overvallers klem te rijden. Het lukte het tweetal om met een auto te vluchten.

Bij de overval zijn geen mensen gewond geraakt. Over een eventuele buit is op dit moment nog niets bekend. Onderzocht wordt of de twee overvallen door dezelfde daders zijn gepleegd.
Provincie:
Tag(s):