donderdag, 21. januari 2010 - 22:47

Gemeenten Zuidhorn en Veendam steunen actie voor Haïti

Zuidhorn

Het college van de gemeente Zuidhorn stelt de gemeenteraad voor een bedrag van € 10.000 te doneren voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. Het college wil hiermee ondersteuning bieden aan de levering van hulpgoederen voor de getroffenen op Haïti. Wanneer de raad hiermee instemt, stelt het college voor dit bedrag ter beschikking te stellen aan de Samenwerkende Hulporganisaties, waaronder het Rode Kruis.

Wanneer de raad hiermee instemt, stelt het college voor dit bedrag ter beschikking te stellen aan de Samenwerkende Hulporganisaties, waaronder het Rode Kruis.

Vanuit de Veendammer samenleving hebben diverse organisaties aangegeven graag een inzamelingsactie te willen organiseren voor Haïti. Hiervoor dienen zij een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Het college heeft besloten om voor de inzamelingsacties die worden georganiseerd in Veendam geen legeskosten in rekening te brengen. Het college stuurt wel zoveel mogelijk aan op zaterdag 30 januari als actiedag en op het Museumplein als locatie.
Provincie:
Tag(s):