woensdag, 24. maart 2010 - 13:25

Getuigen gezocht na gewelddadige beroving in Lelystad

Lelystad

District Recherche Noord is dringend op zoek naar getuigen van een gewelddadige beroving van een 50-jarige man uit Lelystad.

De man is zondagochtend rond 05.00 uur in de Jol, in een parkje nabij de Gondelbrug, door onbekende personen bestolen van zijn persoonlijke bezittingen. Tijdens de beroving is het slachtoffer mishandeld en daardoor ernstig gewond geraakt. De man is opgenomen in het ziekenhuis en heeft vandaag een verklaring af kunnen leggen.

Het slachtoffer deed vandaag aangifte van deze gewelddadige beroving en verklaarde dat hij die ochtend op de Dukaatpassage ter hoogte van een eetgelegenheid in een taxi was gestapt. In de taxi zaten nog meer personen toen hij instapte.

Ook verklaart hij dat hij door onbekende personen even daarna is beroofd in de omgeving van een park nabij de Gondelbrug in de Jol. Toen de daders weg waren ging het slachtoffer op zoek naar hulp door bij iemand aan te bellen. Na de 112-melding kon de man door politie en ambulance opgevangen worden.

District Recherche Noord heeft al een aantal getuigen gesproken, maar is nu specifiek op zoek naar de personen die bij de 50-jarige man in de taxi hebben gezeten.

Uw tip
Weet u meer of bent u getuige geweest en heeft u de politie nog niet besproken, neem dan contact op met District Recherche Noord via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0700-8000.
Provincie:
Tag(s):