vrijdag, 19. februari 2010 - 13:51

Gewapende overval op personeel supermarkt

Hengelo

Vrijdagmorgen 19 februari werd een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan het Berfeloplein in Hengelo. De politie verzoekt getuigen zich te melden. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Omstreeks 07.30 uur werd het personeel bij binnenkomst in de winkel overvallen door twee gewapende mannen. De mannen gebruikten hierbij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, mogelijk een pistool. Beide mannen zijn met een onbekend geldbedrag er vandoor gegaan.

De politie is op zoek naar getuigen die vlak voor of direct na de overval in de omgeving van het Berfeloplein in Hengelo iets hebben gezien. Het gaat om twee mannen, een man had een getinte huidskleur, ongeveer 1.63 meter groot en droeg een zwart/wit geblokte sjaal voor zijn gezicht. De andere dader droeg donkere kleding en een bivakmuts.

Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de afdeling recherche van de politie Twente in Hengelo. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):