vrijdag, 11. juni 2010 - 18:06

Gewonde bij aanrijding

Goes

Op de noordbaan van de A58 ter hoogte van Goes vond donderdag rond 15.45 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een bestelbus. Bij het ongeval kwam de bijrijder van de bestelbus, een 25-jarige Arnemuidenaar, bekneld te zitten.

Nadat hij uit zijn benaderde situatie was bevrijd, werd hij met diverse botbreuken in armen en benen per ambulance overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Een 34-jarige Bulgaarse vrachtwagenchauffeur reed over de rechter rijstrook en werd ingehaald door een bestelbus. De bestuurder van deze bestelbus, een 19-jarige Arnemuidenaar, schrok van iets, vermoedelijk een vogel, en stuurde naar rechts. Gevolg daarvan was dat de bestelbus met de bumper vast kwam te zitten aan de vrachtwagen en zijn bijrijder daarbij bekneld raakte tussen de vrachtwagen en de bestelbus.

Diverse hulpdiensten kwamen na het ongeval ter plaatse waaronder ook een traumaheli. De noordbaan is enige uren afgesloten geweest voor het verkeer dat werd omgeleid via afslag Heinkenszand (omleiding U20). Rond 18.45 uur was de weg weer vrij.
Provincie:
Tag(s):