maandag, 4. januari 2010 - 21:29

Gewonden en ravage na ongeval

Werkhoven

Bij een eenzijdige aanrijding maandagavond zijn in het Utrechtse Werkhoven twee inzittenden van een personenauto gewond geraakt toen zij vermoedelijk door gladdigheid van de weg raakten en tegen een geparkeerde auto en woning tot stilstand kwamen.

Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur op de Werkhovenseweg. De bestuurder van het voertuig verloor de macht over het stuur, ramde een geparkeerde auto en kwam met een klap tot stilstand tegen een pui van een woning.

De brandweer werd gealarmeerd omdat men in eerste instantie meende dat de mensen nog in het voertuig bekneld zaten. Deze bleken door de geschrokken bewoners binnen te zijn opgevangen. Omdat zowel de bestuurder als bijrijder klaagde over nekpijn, werden zij door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis.

De schade voor de getroffen bewoners is enorm. Naast hun zwaar gehavende, voertuig die voor de deur geparkeerd stond, moest door de brandweer ook hun woning worden getut in verband met gevaar voor instorting.

De politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van de aanrijding. Vermoedelijk speelt gladdigheid in deze parten.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):